sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Kaisa Sorola: Yksityisetsivä Jenny Cotton ja Kepponen

Books on Demand GmbH

Lukaisin tämän "dekkarinovellikokoelman" yhdellä istumalla tuulisena iltana Altassa leirintäalueella. Lainausmerkit siksi, että eivät nämä novellit ihan dekkarimittoja täytä. Yksityisetsivä Jenny Kottonen alias Cotton ja mäyräkoiransa Kepponen selvittävät mysteerin toisensa perään. Näissä novelleissa ei väkivallalla mässäillä, päinvastoin ne ovat varsin herttaisia. Niissä näkyy myös kirjoittajan rakkaus koiriin ja puutarhanhoitoon, joten ainakin minun on Jennyyn helppo samaistua. 

Kaisa Sorola on bloggaaja, joka on julkaissut novelliharrastuksensa tuotokset kirjaksi. Tietynlainen kotikutoisuus näistä tarinoista paistaakin. Oikoluku on myös jäänyt puolitiehen, miesystävä Aimokin muuttuu jossain vaiheessa Maunoksi, ja lukijan on on mietittävä olisiko kyse kuitenkin yhdestä ja samasta miehestä. Mukavaa ja leppoisaa sadepäivän lukemista kuitenkin!

4 kommenttia:

 1. Luin myös tämän kirjan. Voin suositella myös sellaisille lukijoille, jotka aristelevat dekkareita genrenä. Mukava luettava, lukija ei menetä yöunia tämän vuoksi.Anita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei todellakaan yöunet mene, sen verran leppoisa on tämä yksityisetsivä.

   Poista
 2. Kiitos kannustavasta palautteestasi, Maija! Olen ottanut neuvoista vaarin, ja toivottavasti seuraavasta novellikokoelmasta (jos se syntyy) on palat paremmin kohdillaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!