maanantai 18. heinäkuuta 2016

Sophie Kinsella: Himoshoppaaja korjaa potin


Himoshoppaaja korjaa potin
WSOY, 2016


Uusi Himoshoppaaja on aina riemukas tapaus! Tässä kirjassa tapahtuu kuitenkin outoja. Rebecca Brandon eli Becky matkaa erikoisen seurueen kanssa matkailuautolla Amerikan suureen länteen etsintäretkelle. Beckyn isä on kadonnut hämärissä olosuhteissa, ja kadoksissa on myös Beckyn ystävättären Suzyen aviomies Tarquin. Matkailuautoa ajaa Beckyn aviomies  Luke ja tietenkin mukana on myös Beckyn ja Luken hurmaava, kaksi ja puolivuotias Minnie-tytär. Beckyn äiti on tietenkin mukana matkalla, kuten myös äidin ystävätär Janice. Ja yksi vihamies, eli Alicia-pitkäsäärihuora joka hänkin on edellisistä Himoshoppaaja-kirjoista tuttu.

Surullista kyllä, Beckyn ja Suzen välit ovat viilenneet ja Suze kaveeraa Alician kanssa jättäen Beckyn ulkopuolelle. Becky on tietenkin murheissaan ja syyttää itseään tapahtumista. Erilaista tässä kirjassa on se, että Himoshoppaaja-Beckyä ei edes shoppailu kiinnosta. Onko äitiys muuttanyt Beckyä vai onko tilanteen kummallisuus vienyt shoppailuhalut? Kannattaa lukea muutama aikaisempi Himoshoppaaja ennen kuin aloittaa tämän, niin pääsee kärrylle siitä, millaista on Beckyn shoppailuhuumainen elämä aikaisemmin ollut.

Kaikelle löytyy kuitenkin selityksensä, tässä tapauksessa niin hurjia kuvioita, että heikompaa lukijaa hengästyttää. Becky ei tietenkään jää pyörittelemään peukaloitaan, vaan punoo juonen joka on niin mielikuvituksellinen, ettei se voi kuin onnistua!

Kiinnitä turvavyö ja hyppää Beckyn ja ystävien kyytiin, tiedossa on ylä- ja alamäkeä sekä henkeäsalpaavia kaarteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!