maanantai 4. maaliskuuta 2019

Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu

Gummerrus, 2018
Varasin tämän kirjan itselleni jonkun lehden suosituksen mukaan. Mielestäni siinä on kiva kansi ja  ja nimi on mielenkiintoinen. Sisältö onkin sitten mielestäni tyhjänpäiväistä huttua. Vai mitä sanotte lukujen otsikoista: Hankin apua asioihin, mitkä liittyvät laajakaistaan. Aloitan uuden, terveellisen elämän. Saunon. Soitan mummille. Vaivaan vuokraisäntääni. 

Kirja kertoo kolmekymppisestä free lance -toimittajasta, jolla ei ole toimittajan töitä, vaan ainainen rahapula. Hän joutuu usein lainaamaan rahaa vanhemmiltaan. Töitäkin hän hakee, huonolla menestyksellä. Poikaystävät ovat tulevia, nykyisiä ja entisiä. 

Kirjassa seikkaillaan Helsingin kahviloissa ja yöelämässä, Tinder-treffeillä, käväistäänpä New Yorkissakin. Missään kohdin kirja ei lähde lentoon.

Tämä kirja on tiettävästi myynyt hyvin ja siitä pidetään. Ehkä itse en ole vaan oikeaa kohderyhmää, tai mielialani ei ollut oikea tälle kirjalle. Kirjan tyylilaji on lähinnä huumorin sekaista satiiria. Kirja on helppolukuinen ja päähenkilö helposti samaistuttava, joten kannattaa antaa kirjalle mahdollisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!