perjantai 17. heinäkuuta 2020

Catherine Isaac: Sinusta, minusta, kaikesta

Bazar, 2018


Jess on jättänyt hulttiomiehensä Adamin pikku Williamin ollessa vauva, ja poika on tavannut isäänsä vain satunnaisesti. Nyt Jess haluaa kuitenkin Williamin tutustuvan isäänsä paremmin. Adam on muuttanut Ranskan maaseudulle, mistä hän on ostanut vanhan linnan ja kunnostanut sen hotelliksi. William ja Jess majoittuvat mökkiin linnan tiluksille, ja he saavat seurakseen naapurimökkeihin Jessin ystävän Natasan sekä Beckyn ja Sebin perheineen. 

Jess toivoo, että Adamilla olisi tänä kesänä aikaa pojalleen, mutta Adamin ajan tuntuvat vievän työt sekä uusi, nuori ja kaunis tyttöystävä. Jess on pettynyt, sillä satunnaisia koskenlasku- ym -sessioita lukuunottamatta Adam ei juurikaan vietä aikaa Williamin kanssa. Linnan ympäristössä voi kuitenkin uida ja pelata jalkapalloa, ja sekä aikuiset että  lapset viihtyvät, eikä romansseiltakaan voida välttyä. 

William jumaloi Adamia, ja hiljalleen Adamkin pehmenee pojalleen ja he alkavat viettää yhä enemmän aikaa yhdessä. Jess huomaa, että hänellä on vielä tunteita Adamia kohtaan, mutta hänen on pidettävä päänsä kylmänä. Mutta olisiko Adam voinut muuttua ja aikuistua?

Kirja on viihdyttävää ja mukaansa tempaavaa lukemista. Sen kepeyttä katkaisee välillä vaikean sairauden varjo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!